5 июл. 2010 г., 11:16

Посока 

  Поэзия » Другая
1059 0 32

 

                        На pavli (Павлина Петрова) 


От хиляди посоки

избрала си една

и учиш си урока -

душа, човек, жена.


Притихнала, поемаш

към вътрешния храм,

от слънчева Вселена

и обич изтъкан.


Дихание - молитва

изпълва те с живот.

В посоката откриваш

към истините брод.



© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??