Jul 5, 2010, 11:16 AM

Посока 

  Poetry » Other
1058 0 32

 

                        На pavli (Павлина Петрова) 


От хиляди посоки

избрала си една

и учиш си урока -

душа, човек, жена.


Притихнала, поемаш

към вътрешния храм,

от слънчева Вселена

и обич изтъкан.


Дихание - молитва

изпълва те с живот.

В посоката откриваш

към истините брод.



© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??