9 ene 2009, 21:25

Поспри 

  Poesía » Otra
560 0 1
Поспри, нали не бързаш,
Животът нека бърза вместо теб.
Сивото в дърветата ли връзваш,
или го пазиш вътре в теб?!

Поспри, прозореца си не затваряй,
навън цветята нека ти ухаят,
дори във хладината призори
те тайните ти няма да узнаят.

Поспри, огледай се, виж аз съм тук,
на метър, не повече, разстояние.
Прикрита всред цветята и без звук,
издаващ тъжното ми отчаяние.

Керванът тръгва, ти поспри
за миг, за два, за много дни...
и говори, тъгата на цветята остави
и после със утехата тръгни.

© Диди Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Силно ! Харесва ми ! Поздрав !
Propuestas
: ??:??