24 may 2012, 13:55

пост-трусово 

  Poesía » Versos blancos
527 0 3

трус размества залинелите

(забравени) 

спомени

да тичаме надолу по стълбите - липсва време

(винаги)

заедно пропадаме към

кошчето 

на

съзнанията

© Задънен Кръстопът Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??