24.05.2012 г., 13:55 ч.

пост-трусово 

  Поезия » Бели стихове
529 0 3

трус размества залинелите

(забравени) 

спомени

да тичаме надолу по стълбите - липсва време

(винаги)

заедно пропадаме към

кошчето 

на

съзнанията

© Задънен Кръстопът Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??