May 24, 2012, 1:55 PM

пост-трусово 

  Poetry » White poetry
528 0 3

трус размества залинелите

(забравени) 

спомени

да тичаме надолу по стълбите - липсва време

(винаги)

заедно пропадаме към

кошчето 

на

съзнанията

© Задънен Кръстопът All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??