Юнаци сме пак и пак въртим хорото.
За свирки май прахосахме банкнотите.
В една държава с много патриоти
по принцип управляват идиотите.
Но лудият умора не признава.
Той само се поти и чука гнидите.
Голям майтап е нашата държава. -
Елате, братя, само да ни видите!
Те хората ни - някои са в затвора,
а другите - прогони ги принудата.
Не знаят явно лудите умора.
Умора няма, но са потни лудите.
Светът е наш и всичко е по ноти.
Какво, че прекатурихме каруцата.
Когато смело влачим си хомота
допиваме си смело от парцуцата.
© Ради Стефанов Р Todos los derechos reservados
Умора няма, но са потни лудите.