18 jul 2019, 8:38

Посвещение 

  Poesía » Otra
1253 13 11

Мое свършено лято,
мое есенно цвете,
моя възраст, когато
не гориш, а пък светиш.

 

Мое делнично чудо,
мой убиецо хрисим...
Не поглеждай за друга,
ти си, миличка, ти си…

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??