18.07.2019 г., 8:38 ч.

Посвещение 

  Поезия » Друга
1248 13 11

Мое свършено лято,
мое есенно цвете,
моя възраст, когато
не гориш, а пък светиш.

 

Мое делнично чудо,
мой убиецо хрисим...
Не поглеждай за друга,
ти си, миличка, ти си…

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??