Когато вятърът
гали лицето ми,
играе с косата ми
и ми нашепва хубави думи,
на мен ми е тъжно.
Защото и ти си като вятъра -
целунал много уста,
от суетност,
забравил за устните,
които те чакат.
© Желязка Дракалиева Todos los derechos reservados