23 mar 2018, 1:13

Посветено 

  Poesía
401 2 5

Броя звездите мили –

унили, поглед свели, 

гадая по очите им, 

къде са те укрили! 

 

Виждаш ли ме цяла? 

За нощ косата, как е побеляла! 

Без теб се крия в нищото. 

Наоколо е празно. 

 

Утрото абсурдно, 

през март е адски хладно, 

а пролетта ни бе любима. 

Сега те няма и е гадна –

 

датата, когато си замина! 

 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??