Mar 23, 2018, 1:13 AM

Посветено 

  Poetry
462 2 4

Броя звездите мили –

унили, поглед свели, 

гадая по очите им, 

къде са те укрили! 

 

Виждаш ли ме цяла? 

За нощ косата, как е побеляла! 

Без теб се крия в нищото. 

Наоколо е празно. 

 

Утрото абсурдно, 

през март е адски хладно, 

а пролетта ни бе любима. 

Сега те няма и е гадна –

 

датата, когато си замина! 

 

© Василка Ябанджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??