23.03.2018 г., 1:13 ч.

Посветено 

  Поезия
461 2 4

Броя звездите мили –

унили, поглед свели, 

гадая по очите им, 

къде са те укрили! 

 

Виждаш ли ме цяла? 

За нощ косата, как е побеляла! 

Без теб се крия в нищото. 

Наоколо е празно. 

 

Утрото абсурдно, 

през март е адски хладно, 

а пролетта ни бе любима. 

Сега те няма и е гадна –

 

датата, когато си замина! 

 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??