Не искам в живота си учител,
нямам нужда от това,
искам да съм потребител,
трябва ми храна, вода.
Не искам да мечтая,
нямам нужда от това.
За мене все е тая.
Колко странно е това?
Не искам, нямам укорител,
нямам нужда от това.
Аз съм просто потребител,
ти си...
© Ивайло Граматиков Todos los derechos reservados