May 13, 2012, 3:18 PM

Потребител 

  Poetry » Phylosophy
632 0 0

Не искам в живота си учител,

нямам нужда от това,

искам да съм потребител,

трябва ми храна, вода.

 

Не искам да мечтая,

нямам нужда от това.

За мене все е тая.

Колко странно е това?

 

Не искам, нямам укорител,

нямам нужда от това.

Аз съм просто потребител,

ти си...

© Ивайло Граматиков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??