13 мая 2012 г., 15:18

Потребител 

  Поэзия » Философская
619 0 0

Не искам в живота си учител,

нямам нужда от това,

искам да съм потребител,

трябва ми храна, вода.

 

Не искам да мечтая,

нямам нужда от това.

За мене все е тая.

Колко странно е това?

 

Не искам, нямам укорител,

нямам нужда от това.

Аз съм просто потребител,

ти си...

© Ивайло Граматиков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??