4 oct 2008, 8:38

Потъвах 

  Poesía
570 0 7

Мечтите с теб сега са прах -

забити в мен като смола,

отново сам - полепнал в страх,

самотен кошер без пчела.

Дали бях сляп? Това не знам,

потъвах в мътна пелена, 

изплувах ли в тоз океан?

Удавих се, но във тъга.

© Димитър Димчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??