4.10.2008 г., 8:38 ч.

Потъвах 

  Поезия
569 0 7

Мечтите с теб сега са прах -

забити в мен като смола,

отново сам - полепнал в страх,

самотен кошер без пчела.

Дали бях сляп? Това не знам,

потъвах в мътна пелена, 

изплувах ли в тоз океан?

Удавих се, но във тъга.

© Димитър Димчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??