Да покоряваш мъжките сърца е предизвикателство.
Но не ми трябва.
Лъчите разбиват поредния сън,
но юмручета не ми трябват.
Светлината озарява, стига да е самотна,
но не ми трябва.
Душата ти е пълна с малки котвички към сънливи брегове...
Не си трябвам.
Умът ми се разбива на дъжд,
но не си трябва.
Попива в земята и загива,
търсейки центъра,
а всъщност е начало.
Ти си.
© Йоана Todos los derechos reservados
Но не съм се съмнявала, защото когато нещо се прави с обич и воля винаги излиза добре.
А ти ги влагаш във всичко, във всеки стих, в живота, във всичко...