Животните с очите си говорят,
обгръщат ни с любов и топлина,
те помежду си никога не спорят,
обичат с чиста девствена душа.
А ние сме студени, безсърдечни,
убиваме ги с яростни ръце,
душите ни са ледени и грешни,
прикриваме зад маската лице.
А трябва днес от тях да се поучим,
от тяхната любов да приютим,
защото във живота ще сполучим,
когато сме сърдечни до един!
© The Notorious Todos los derechos reservados