15.08.2008 г., 15:28 ч.

Поука 

  Поезия » Гражданска
1808 1 22
 

Животните с очите си говорят,

обгръщат ни с любов и топлина,

те помежду си никога не спорят,

обичат с чиста девствена душа.

 

А ние сме студени, безсърдечни,

убиваме ги с яростни ръце,

душите ни са ледени и грешни,

прикриваме зад маската лице.

 

А трябва днес от тях да се поучим,

от тяхната любов да приютим,

защото във живота ще сполучим,

когато сме сърдечни до един!

© The Notorious Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??