14 jun 2008, 16:42

Поувяхнала моя любов 

  Poesía
549 0 13

Не ме вписа в живота си

достатъчно истински.

За кратко те имах

такъв, от мечтите си.

Бях щастлива от своята обич,

от светлината в душата си.

Бях щастлива да стискам ръката ти.

Беше лудият порив на дните ми,

беше слънчев диск във косите ми,

беше... ябълков цвят във очите ми...

Все едно дали ме обичаше,

все едно, щом до тебе вървях.

Беше най-дивната обич - мечтание.

Не ме вписа в живота си истински,

има път между нас - разстояние,

... вече поувяхнала моя любов.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??