6 nov 2018, 18:23

Позволи ми..... 

  Poesía
487 2 0

Гледам в синята бездна
на погледа ти...
там има  толкова скрита
болка, която искам да изтрия
с устни и нежността на жена,
която създава вселени 
от радост.
С моите бели безсилни ръце,
позволи ми да те разлиствам
да те рисувам,
да те докосвам
да те да обичам....

автор: М. Валерѝ

© Моника Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??