10 abr 2014, 10:56

Позволих си... 

  Poesía » De amor
539 0 0

ПОЗВОЛИХ СИ ...

 

Позволих си да сложа ръка

във ръката ти силна и нежна

и да тръгна със теб по света,

без да питам къде ме отвеждаш...

 

Позволих си да бъда за теб

светла мисъл и болка стаена;

порив див и нестихващ  копнеж...

Да мечтаеш, когато си с мене...

 

Позволих си да бъда жена,

да се будя до тебе щастлива,

и да вярвам, че съм любовта,

и да зная, че още съм жива...

© Йорданка Цонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??