ПОЗВОЛИХ СИ ...
Позволих си да сложа ръка
във ръката ти силна и нежна
и да тръгна със теб по света,
без да питам къде ме отвеждаш...
Позволих си да бъда за теб
светла мисъл и болка стаена;
порив див и нестихващ копнеж...
Да мечтаеш, когато си с мене...
Позволих си да бъда жена,
да се будя до тебе щастлива,
и да вярвам, че съм любовта,
и да зная, че още съм жива...
© Йорданка Цонева Всички права запазени