11 dic 2008, 13:25

Празна бутилка 

  Poesía » Otra
791 0 11
Празна бутилка

Млад съм аз, но душата ми е стара,
проляла е много сълзи
и от последната гара
изпратила е любими души.

Засвири на старата китара
песента на спрелите сърца
и налей ми чаша вяра
от бутилката на празната игра.

© Алекс учо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??