11.12.2008 г., 13:25 ч.

Празна бутилка 

  Поезия » Друга
782 0 11
Празна бутилка

Млад съм аз, но душата ми е стара,
проляла е много сълзи
и от последната гара
изпратила е любими души.

Засвири на старата китара
песента на спрелите сърца
и налей ми чаша вяра
от бутилката на празната игра.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??