Dec 11, 2008, 1:25 PM

Празна бутилка 

  Poetry » Other
790 0 11
Празна бутилка

Млад съм аз, но душата ми е стара,
проляла е много сълзи
и от последната гара
изпратила е любими души.

Засвири на старата китара
песента на спрелите сърца
и налей ми чаша вяра
от бутилката на празната игра.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??