17 dic 2007, 8:38

Празни срички 

  Poesía » De amor
724 0 3

Недей пролива ни дума!

Не говори за любов!

Че от думи сърцето се свива.

Че сред думи то търси си брод.

Не наказвай със празните срички!

Не покривай с петна любовта!

Думи много, и много различни,

а душата копней за дела...

© Лили Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??