Недей пролива ни дума!
Не говори за любов!
Че от думи сърцето се свива.
Че сред думи то търси си брод.
Не наказвай със празните срички!
Не покривай с петна любовта!
Думи много, и много различни,
а душата копней за дела...
© Лили Стоянова Все права защищены
с обич.