17 dic 2007, 23:30

Празнична среща на "Откровения" 

  Poesía » De humor
1591 1 22
 

Зимен празник наближава,

откровенска среща се задава

и пак ни тя сближава.

Душата си разкривам

и пред Вас се аз откривам.

С усмивка Ви дарявам и обич подарявам.

 

Коледа с "Откровения" празнувам

и много се вълнувам.

Ето я и Мая, чрез стиховете си ме тя омая,

а пък Романтик насълзи ме пак за миг.

Пийвам винце, пийвам две

и животът  в откровения продължава да тече

с приятели добри - кой как се уреди.

 

 

По случай Коледното парти на сайт "Откровения" 19.12.2007

© Кирил Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??