17 дек. 2007 г., 23:30

Празнична среща на "Откровения" 

  Поэзия » Юмористическая
1592 1 22
 

Зимен празник наближава,

откровенска среща се задава

и пак ни тя сближава.

Душата си разкривам

и пред Вас се аз откривам.

С усмивка Ви дарявам и обич подарявам.

 

Коледа с "Откровения" празнувам

и много се вълнувам.

Ето я и Мая, чрез стиховете си ме тя омая,

а пък Романтик насълзи ме пак за миг.

Пийвам винце, пийвам две

и животът  в откровения продължава да тече

с приятели добри - кой как се уреди.

 

 

По случай Коледното парти на сайт "Откровения" 19.12.2007

© Кирил Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??