Зимен празник наближава,
откровенска среща се задава
и пак ни тя сближава.
Душата си разкривам
и пред Вас се аз откривам.
С усмивка Ви дарявам и обич подарявам.
Коледа с "Откровения" празнувам
и много се вълнувам.
Ето я и Мая, чрез стиховете си ме тя омая,
а пък Романтик насълзи ме пак за миг.
Пийвам винце, пийвам две
и животът в откровения продължава да тече
с приятели добри - кой как се уреди.
По случай Коледното парти на сайт "Откровения" 19.12.2007
© Кирил Христов Всички права запазени