ПРАЗНИК
Кой съм аз ли? Валентин -
Трифон Зарезанов син.
Ще празнуваме днес двама.
Целувки подари ни мама.
А после татко към лозята,
пое с дружината позната.
За слънчевото ми момиче
откъснах първото кокиче.
С усмивка мама ме прегърна,
в очите ми с любов надзърна
и много бързо тя откри,
че съм влюбен до уши.
Признах си, въобще не спорих.
АЗ СЪМ ВЛЮБЕН ВАЛЕНТИН -
ТРИФОН ЗАРЕЗАНОВ СИН!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,
ИМЕННИЦИ, ВЛЮБЕНИ И
ЦЕНИТЕЛИ НА БОЖЕСТВЕНОТО ПИТИЕ!!!
НАЗДРАВЕ!!!
© Лилия Велчева Todos los derechos reservados
Честит - има още 2 мин.