14.02.2008 г., 8:57 ч.

Празник 

  Поезия » Хумористична
765 0 14

ПРАЗНИК

 

Кой съм аз ли? Валентин -

Трифон Зарезанов син.

Ще празнуваме днес двама.

Целувки подари ни мама.

А после татко към лозята,

пое с дружината позната.

За слънчевото ми момиче

откъснах първото кокиче.

С усмивка мама ме прегърна,

в очите ми с любов надзърна

и много бързо тя откри,

че съм влюбен до уши.

Признах си, въобще не спорих.

АЗ  СЪМ  ВЛЮБЕН  ВАЛЕНТИН -

ТРИФОН  ЗАРЕЗАНОВ  СИН!

 

ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК,

ИМЕННИЦИ, ВЛЮБЕНИ  И

ЦЕНИТЕЛИ  НА  БОЖЕСТВЕНОТО  ПИТИЕ!!!

 

НАЗДРАВЕ!!!

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??