28 may 2012, 11:16

* Празник 26.05.2012 

  Poesía » De amor
346 0 0

Вселената ми се разкрива.
Чувствам те във вечността.
Душата нежно те попива,
с теб празнувам любовта...

Небето приказка разказва.
Облаците са героите сега.
Слънцето не се показва,
вятърът се крие от деня.

Енергията ни допълва,
мирът ни носи тишина.
Щастието ни изпълва
с любовна светлина.

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??