28.05.2012 г., 11:16 ч.

* Празник 26.05.2012 

  Поезия » Любовна
341 0 0

Вселената ми се разкрива.
Чувствам те във вечността.
Душата нежно те попива,
с теб празнувам любовта...

Небето приказка разказва.
Облаците са героите сега.
Слънцето не се показва,
вятърът се крие от деня.

Енергията ни допълва,
мирът ни носи тишина.
Щастието ни изпълва
с любовна светлина.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??