Аз помня онзи ден...
усмивката и всичко.
Копнежът топъл
още в мен -
осеян от безброй
въздишки.
Аз помня теб...
и утринния зной,
донесъл на мира покоя
и онзи светъл ден от
пролетта, във който
ти и аз потъваме в безкрая.
Добре дошъл отново
във съня.
От тук не тръгвай ти
измъчен и обиден,
че утрото, което помня...
е дошло...
Добре дошъл
на този празник на мечтите.
© Николина Милева Todos los derechos reservados
Истински празник!!!
Поздравления!!!