Oct 17, 2010, 3:59 PM

... празник на мечтите 

  Poetry
632 0 13

Аз помня онзи ден...

усмивката и всичко.

Копнежът топъл

още в мен -

осеян от безброй

въздишки.

Аз помня теб...

и утринния зной,

донесъл на мира покоя

и онзи светъл ден от

пролетта, във който

ти и аз потъваме в безкрая.

Добре дошъл отново

във съня.

От тук не тръгвай ти

измъчен и обиден,

че утрото, което помня...

е дошло...

Добре дошъл

на този празник на мечтите.

 

© Николина Милева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??