5 nov 2021, 6:54

Празнота 

  Poesía
387 1 0

Отново в студените нощи навън

се лутам без път и не мисля за сън

Отнесена в своите спомени искам

да хвана това, което изпускам

Прелиствам из прашни и стари архиви

и истини търся по улици сиви

© Анон Име Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??