5.11.2021 г., 6:54 ч.

Празнота 

  Поезия
388 1 0

Отново в студените нощи навън

се лутам без път и не мисля за сън

Отнесена в своите спомени искам

да хвана това, което изпускам

Прелиствам из прашни и стари архиви

и истини търся по улици сиви

© Анон Име Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??