5 нояб. 2021 г., 06:54

Празнота 

  Поэзия
468 1 0

Отново в студените нощи навън

се лутам без път и не мисля за сън

Отнесена в своите спомени искам

да хвана това, което изпускам

Прелиствам из прашни и стари архиви

и истини търся по улици сиви

© Анон Име Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??