Nov 5, 2021, 6:54 AM

Празнота 

  Poetry
381 1 0

Отново в студените нощи навън

се лутам без път и не мисля за сън

Отнесена в своите спомени искам

да хвана това, което изпускам

Прелиствам из прашни и стари архиви

и истини търся по улици сиви

© Анон Име All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??