21 oct 2007, 12:52

Празното легло 

  Poesía
770 0 1

Празното легло пак тебе чака.
Искам да се плъзна по теб...
Празното легло само е в мрака...
Празно е за мен и за теб...



Празното легло само потръпва
в мислите за страст и грях...
Празното легло за нас стои,
празното легло не носи страх...


В празното легло сме двама с тебе,
но то все празно е... Защо?
Нима между душите ни ранени,
едно легло ще чака само?

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубаво стихотворение. Като идея и емоция си постигнала всичко, но за другото не мога да ти кажа нищо, то е между вас и е студено.
Propuestas
: ??:??