21 dic 2010, 14:19

Пред мен 

  Poesía » De amor
584 0 4

Пред мен

 

Стоиш пред мен! А сякаш пролетта
разлиства в стаята ми чудни аромати,
край мен разцъфват хиляди цветя
и с тях се връщат чувствата познати.

Пред мен си ти! Красива и добра!
Смехът ти ме пречиства от тъгата,
превръща в птица моята душа
и бавно връща в нея светлината.

Поглеждаш ме! И нежна топлина
за миг обзема цялото ми тяло,
последните парченца самота
изгарят във сърцето закопняло.

Стоиш пред мен! Но всъщност любовта
стои пред мен и нежно се усмихва,
докосва ме с най-топлата ръка,
а времето разплакано... притихва...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??