Стоиш пред мен и аз те виждам,
но няма пламък на страстта,
какво ни свързва аз не виждам,
но съм пред теб и мълча.
Мълча и гледам, взирам се в небето,
и политам с порива на радостта,
пред тебе аз дете съм още,
но харесва ми така.
Стоя пред теб и ти ме виждаш,
но няма тръпка, за беда,
какво ни свързва аз не виждам,
но харесва ми така.
Мълчим и двамата взаимно,
какво ни свързва аз не знам,
но стига ми това да виждам,
че ти ми даваш свобода.
19.05.2003 г.
© АСЕТО Todos los derechos reservados