29 янв. 2009 г., 17:03

Пред мен 

  Поэзия » Любовная
569 0 1

Стоиш пред мен и аз те виждам,

но няма пламък на страстта,

какво ни свързва аз не виждам,

но съм пред теб и мълча.

Мълча и гледам, взирам се в небето,

и политам с порива на радостта,

пред тебе аз дете съм още,

но харесва ми така.

Стоя пред теб и ти ме виждаш,

но няма тръпка, за беда,

какво ни свързва аз не виждам,

но харесва ми така.

Мълчим и двамата взаимно,

какво ни свързва аз не знам,

но стига ми това да виждам,

че ти ми даваш свобода.

19.05.2003 г.

 

 

© АСЕТО Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??