21 mar 2018, 0:02

Пред Огледалото на твоето Мълчание 

  Poesía » Filosófica
432 1 5

 

 

Най-страшното не е пред очите 

Скрива се във тебе с тишината

Ден след ден във плитка се оплита

За да изплува за последно до брега ти

Когато ни най-малко не очакваш 

Събуждаш се отвътре променен

И отчаяно започваш да се търсиш 

Вгледан в образа си вледенен

А в огледалото, изправен срещу теб

Образът ти сякаш е откраднат 

От чужда пиеса и рефрен

Отпред те гледа другата ти същност 

Как жалко е в очите твои 

Да не трепва даже и сълза

Безчувствено отпуснат на завоя 

На твоята изменчива съдба

Прошепваш тихо, никой да не чуе

Най-искрената детска си мечта

А спомените пагубно връхлитат

Добре дошъл в реалността!

 

 

 

© Весела Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??