11 feb 2012, 11:22  

Пред твоя праг, Любов! 

  Poesía » De amor
599 0 0

Пред твоя праг, Любов!

При теб ме водят ветровете,
за да намеря смисъл и покой,
Любов, стопи в мене ледовете,
бушувай и кънти, като порой!

Със себе си единствено сравнима,
обричаща - създаваш светове,
а после тиха и недоловима
разгаряш силно моето сърце!

От дълъг път ме водят ветровете,
през степи пусти и през мрак,
през нови пътища, през вековете,
за да застана аз пред твоя праг!

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??