31 mar 2019, 21:06

Предчувствие 

  Poesía
687 3 10

Днес във въздуха март е разпръснал

всички свои лазурни искри.

Сякаш старият Мерлин, възкръснал,

е магьосвал земята в зори.

И на целия свят обещал е

разточително - щедри мечти,

безпричинно и шарено щастие,

по реките е пуснал звезди.

И смаляват се всички проблеми,

а пък времето тръгва назад.

Нека всеки лазур да си вземе,

окрилен да отгледа звезда.

Любовта да блещука по клепките.

Днес е ден за добри чудеса.

Отворете вратата на клетката - 

време е за свобода.

По пътеката стара се връщам,

тя забравени възли плете.

Пролетта е и нова, и същата

както някога. Може би днес

ще се влюбя отново. Във теб.

© Мима Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??